”Vi står för personlig och närvarande service i alla lägen. Vi har lång erfarenhet av framgångsrik rekrytering och konsultbemanning och skräddarsyr helhetslösningar specifikt för dig som kund.”

Läs mer

Våra tjänster

Bonrec erbjuder kompetent och professionell bemanning och traditionell headhunting för att täcka ditt företags resursbehov. Vi är en helhetsleverantör som skräddarsyr lösningar specifikt för varje enskild kund.

Kontakta oss när du behöver hjälp med personalresurser till ditt företag. Du kan anlita oss oavsett om du behöver bemanning permanent eller enbart tillfälliga konsulttjänster – vi lyssnar på dig och anpassar våra tjänster efter dina behov. För att kunna erbjuda bästa möjliga service använder vi oss av beprövade metoder med bevisat gott resultat, vi granskar och följer upp referenser, utför personlighetstester och möter alla kandidater på ett individuellt plan för att på bästa sätt kunna matcha ditt företags behov med rätt resurs. Vi erbjuder konsultbemanning och rekryteringstjänster inom följande sektorer:

  • IT
  • Logistik och inköp
  • Bygg
  • Marknad och försäljning

Copyright © Bonrec AB, 2019